Modelimi i Pastrimit DOMESTOR

Rezervoni online rregullisht, njëfishtë, qilim, furrë, fund të pastrimit të qiramarrjes dhe shumë më tepër shërbime në shtëpi. Pa akuza të fshehura. Pastrues lokalë të besuar. Mimi transparent. Rezervoni dhe paguani Online dhe shikoni statusin e porosisë tuaj. Shërbim i shkëlqyeshëm i klientit. Mimi i drejtë.
Nëse dëshironi shërbimin më të mirë të pastrimit të shtëpisë në ** Zonën tuaj **, atëherë ** Emri i kompanisë suaj ** është ofruesi i pastrimit të brendshëm ** për zonën ** për ju! Ne kemi një reputacion të madh për ofrimin e shërbimeve të besueshme, të ndershme dhe cilësore të pastrimit të shtëpive për shtëpitë në ** Zonën **.

REZERVONI TANI

Pastrimi i brendshëm

Rezervoni shtëpinë tuaj të pastër tani. E tëra që na duhet është 48 orë njoftim dhe ne do të kujdesemi për pjesën tjetër. Rezervoni nga ora xx $.

Fundi i pastrimit të qiramarrjes

Rezervoni pastrimin e qirasë tuaj. Gjithçka që na duhet është 48 orë njoftim dhe pjesën tjetër ia lëmë.

EMRI JU KOMPANIA

EMRI JU KOMPANIA

RRETH NESH

** Emri i biznesit tuaj ** filloi si një kontraktues i vogël në ** Zonën tuaj **, përsëri në ** Viti që keni formuar **. Tani, me vite përvojë profesionale prapa shpinës, kompania jonë është një ofrues kryesor i pastrimit të shtëpive në ** Zonën tuaj **. Ne ofrojmë një gamë të plotë shërbimesh, duke përdorur pajisjet e fundit profesionale dhe metodat më efektive të njohura deri më tani. Mijëra e mijëra klientë vendosin besimin e tyre tek ne çdo muaj dhe ne sigurohemi të përmbushim pritjet e tyre.

Misioni ynë është të ofrojmë kujdes të përballueshëm, por shumë të efektshëm dhe të përshtatshëm në shtëpi në mënyrën më të efektshme të mundshme. Kjo është arsyeja pse ne kemi një ekip të kujdesit për klientët që janë gjithmonë të gatshëm t'ju ofrojnë ndihmë për çfarëdo që ju nevojitet.

PSE NE

PSE NE

Qëllimi ynë është që të krijoni një marrëdhënie të gjatë me klientët tanë, të bazuar në besimin e ndërsjellë dhe aftësinë tonë për të siguruar rezultate të besueshme në mënyrë konsistente.

Kur jeni duke kërkuar për një kompani të besueshme pastrimi për t'u kujdesur për shtëpinë tuaj ose ambientet e biznesit, ** Emri i kompanisë suaj ** ju ofron ekuilibrin e përsosur të çmimit dhe cilësisë. Ju mund të jeni të sigurt se ekipet tona të pastrimit janë të sjellshme, miqësore dhe të palodhur, duke mos e hequr kurrë një detyrë aktuale pastrimi për vizitën e tyre të ardhshme.

 • Normat konkurruese të sheshta duke filluar nga XX $ në orë
 • Lojëra elektronike fleksibël përfshirë netët e vona, fundjavave dhe pushimet në bankë
 • Pastruesit tanë lokalë janë plotësisht të trajnuar, të verifikuar dhe të siguruar
 • Ne i përdorim zgjidhjet eko-miqësore dhe larëset sipas kërkesës
 • Shërbimet tona vijnë me një garanci 100% të kënaqësisë

FAQs

Fakte


Cilat lojëra elektronike kohore janë në dispozicion për pastrimin e qiramarrjes?
Fundi i shërbimeve të pastrimit të qiramarrjes është në dispozicion në orën 08:00 ose 1:30 pasdite nga e hëna deri të shtunë, në varësi të disponueshmërisë.

A mund të kryeni një fund të shërbimit të pastrimit të qiramarrjes nëse nuk jam i pranishëm?
Për sa kohë që ju mund të organizoni qasje në pronën tuaj, ne mund të bëjmë të pastër. Ne gjithashtu mund të mbledhim dhe kthimin e çelësave me një tarifë të vogël.

A i siguroni të gjitha materialet pastruese dhe pajisjet e nevojshme për shërbimin?
Ne ofrojmë të gjitha materialet e pastrimit dhe pajisjet e nevojshme për fund të qirasë pastër.

A i lani muret dhe tavanet e pikturuara si pjesë e përfundimit të pastrimit të qiramarrjes?
Jo, ne nuk i lyejmë muret dhe tavanet e pikturuara, ne vetëm i pluhurojmë ato dhe heqim kaviljet.

A duhet të ngrijë frigoriferin tim frigoriferin përpara daljes së pastër?
Ju lutemi sigurohuni që ngrirësi të jetë ngrirë një ditë më parë, sikur të mos jetë, do të kushtojë një shtesë prej 30 to për tu ngrirë shpejt në ditën e shërbimit të pastrimit.

A është përfshirë pastrimi i dritareve të jashtme në shërbimet tuaja të pastrimit të qiramarrjes?
Ne mund të pastrojmë dritaret nga jashtë me një tarifë shtesë, nëse ka qasje të sigurt në to, kjo nuk përfshihet në fundin standard të shërbimit të pastrimit të qiramarrjes.

Sa pastrues do të dalin ditën?
Fundi i ekuipazheve të pastrimit të qiramarrjes përbëhet nga një deri në katër persona.

A është pastrimi i tapeteve dhe tapiceri pjesë e përfundimit të shërbimit të qiramarrjes?
Vakumimi i vetëm i tapeteve dhe orendive të buta është i përfshirë në fundin standard të orarit të pastrimit të qiramarrjes, pastrimi profesional i tapeteve dhe tapiceri është gjithashtu i disponueshëm me një tarifë shtesë, në ** Emri i kompanisë suaj ** ne krenohemi me veten në ofrimin e pastrimit të tapeteve dhe tapicave me cilësi më të lartë .

KUSHTET & KUSHTET

Politika e anullimit
 • Klienti mund të anulojë ose rinis rregullojë pastrimin duke na njoftuar të paktën 48 orë. Mosarritja për të na dhënë njoftimin e nevojshëm do të rezultojë në një tarifë prej 50% të shumës totale të faturuar.
 • Klienti mund të riorganizojë ose anulojë takimin përmes telefonit ose me postë elektronike.
 • ** Emri i kompanisë suaj ** rezervon të drejtën të refuzojë çdo punë pastrimi nëse gjendja e pronës është e rrezikshme për shëndetin dhe mirëqenien e operativëve tanë.
 • ** Emri i kompanisë suaj ** rezervon të drejtën për të anuluar ose rinovuar një pastrim në rastet kur një aksident ose ndonjë rrethanë e papritur kanë rënë në skuadër të caktuar për pastrim.

sigurim
 • ** Emri i kompanisë suaj ** dhe pastruesit individualë mbajnë Sigurimin e Përgjegjësisë Publike.
 • Kërkesat mund të mbulohen nga ** Emri i kompanisë suaj ** dhe / ose sigurimi i tij operativ, vetëm nëse dëmi / prishja raportohet brenda 24 orëve nga pastra.
 • ** Emri i kompanisë suaj ** rezervon të drejtën të kryejë një hetim të brendshëm për çdo pretendim të bërë nga klienti.
 • ** Emri i kompanisë suaj ** rezervon çdo të drejtë të refuzojë zbulimin e dokumenteve konfidenciale të kompanisë.

hyrje
 • Klienti duhet të sigurojë energji elektrike dhe ujë të rrjedhshëm në ambientet ku bëhet pastrimi. Nëse ata nuk arrijnë ta bëjnë këtë ** Emri i kompanisë suaj ** nuk mund të mbahet përgjegjës për punë jo të plotë ose të vonuar.
 • Klienti është përgjegjës për sigurimin e hyrjes në pronë në kohën e caktuar. Nëse ofrohen çelësat, ato duhet të hapin dhe mbyllin të gjitha bravat e kërkuara për qasje dhe të kryejnë pastrimin. Nëse nuk jemi në gjendje të sigurojmë qasje në pronë, ne rezervojmë të drejtën për të anuluar / rinovuar pastër.
 • ** Emri i kompanisë suaj ** nuk është përgjegjës për asnjë alarm të shkaktuar gjatë një pastrimi. Klienti duhet të sigurojë ** Emrin e kompanisë suaj ** udhëzime të plota për paaftësi dhe / ose rivendosje të çdo sistemi alarmi në ambientet.
 • ** Emri i kompanisë suaj ** do të përpiqet të arrijë në kohën e caktuar për pastër. Sidoqoftë, duhet të bëhet një lejim i arsyeshëm, për rrethana që janë jashtë kontrollit tonë, të cilat mund të vonojnë ardhjen tonë.